Aquark

Mr. Silence

medence hőszivattyú

Elite Inverter

Medence hőszivattyú

Professzionális medence hőszivattyú gyártó

20 éves szakmai tapasztalattal az inverteres uszoda hőszivattyúk kutatására, fejlesztésére és gyártására szakosodott, és egyúttal a hőszivattyúk InverPad technológiájának megalkotói is. Az Inverpad technológia a legcsendesebb és leginkább energiatakarékos inverteres hőszivattyú medencefűtési megoldás.

Az Aquark csoport elhivatott ipari tervezőkből áll, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy a felhasználói élmény még tökéletesebb legyen. Az összes hőszivattyút szigorú minőségi feltételeknek megfelelően gyártják és tesztelik, az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer keretében, hogy biztosítsák a legmagasabb gyártási minőséget és a hosszútávú megbízhatóságot.

Nemzetközi szabvány

Szigorú minőségi ellenőrzés

Professzionális mérnöki csapat

Mr. Silence extrém csendes​ medence hőszivattyú

INVERQUARK TECHNOLOGY

Az Inverquark technológia a leghalkabb és legenergiatakarékosabb inverteres medencefűtési technológia. Az egyedülálló levegő áramlási mód, kiküszöböli az összes lehetséges zajt, így lesz ez a legcsendesebb készülék. Átlagosan 43 dB(A) 1m távolságban. Az iparág vezető, hatékony, fokozatmentes DC frekvenciaváltó-vezérlő rendszerével magas energiamegtakarítási teljesítményt érünk el a kompresszor sebességének és a ventilátor motorfordulatszámának intelligens szabályzásával.

Elite Inverter extrém gazdaságos​ medence hőszivattyú

Kiforrott DC Inverter Technológia

Az Elite Inverter kiforrott és megbízható DC INVERTER technológiát alkalmaz.
A fűtési teljesítményt a kompresszor frekvenciájának és a ventilátor motor sebességének beállításával változtatja. Az inverterrendszer optimális beállításával a hűtőközeg (gáz) áramlási sebességének szabályozására kevesebb áramot fogyaszt. Az Elite Inverter precíz hőmérséklet-szabályozással rendelkezik. Amikor a medence hőmérséklete közelít a beállított értékhez, alacsonyabb sebességre vált a hőszivattyú, ami nagyobb hatékonyságot (C.O.P) és csendesebb működést biztosít.
Ezért az Elite Inverter energiatakarékosabb és csendesebb, mint a hagyományos On / Off medence hőszivattyúk.

Kapcsolat

Adja meg irányítószámát, és megkeressük az Önhöz legközelebbi partnereinket!

Loading…
Number Of Shops: 0 PRINT

Store Direction

GET DIRECTIONS

Use my location to find the closest Service Provider near me

Description

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre a legfrissebb újdonságokért!

Rólunk mondták!

Viszonylag kis medencénk van, és amikor építtettük nem gondoltuk, hogy a víz hőmérsékletét ilyen sok dolog befolyásolja majd, és nem lesz kellemes használni. Ezért utólag kellett a víz felmelegítésére megoldást találnunk. Fő szempont volt, hogy gazdaságos és halk legyen, mert kicsi a kert, és nem szerettük volna a zúgást hallgatni, ezért döntöttünk a Mr. Silence mellett.

Németh Linda, Pécs